Van Broekhoven Taxaties

taxaties van klassieke motorvoertuigen

Welkom op mijn website

Van Broekhoven Taxaties is een gecertificeerd en onafhankelijk taxatiebureau voor al uw taxaties van klassieke motorvoertuigen. Indien u uw oldtimer, youngtimer, bromfiets, motorfiets of sportwagen [kitcar] wilt laten taxeren bent u bij Van Broekhoven Taxaties aan het juiste adres. Maar ook aankoop of restauratie advies behoort tot de mogelijkheden.  Primair is het werkgebied Brabant, Noord Brabant, Limburg en Gelderland. Maar in overleg kan ook Zeeland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland en Overijssel tot het werkgebied gerekend worden. Indien U bereid bent om naar mij toe te komen op kantoor, dan is er meer ruimte in mijn agenda en is een taxatie op korte termijn mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Als registertaxateur van de Federatie TMV en tevens gecertificeerd door Hobéon SKO worden de taxaties gedegen en discreet uitgevoerd. Het taxatierapport is door de Fehac goedgekeurd. Hierdoor is het rapport overzichtelijk en waardevol. Het rapport zal door alle maatschappijen geaccepteerd worden. 

Als gepassioneerd autoliefhebber ben ik u graag van dienst. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden waarmee ik u kan helpen. Gebruik bij voorkeur het contactformulier voor een vraag of voor het maken van een afspraak. Maar bellen mag natuurlijk ook, al kan ik niet altijd de telefoon aannemen als ik bezig ben.